DESPRE CURSUL DE PERFECTIONARE IN YUMEIHO

Cursul consta intr-o serie de 5 module in care practica Yumeiho se va imbina cu lectii de anatomie practica, posturologie si patologie. Vom studia diverse afectiuni si abordarea lor prin terapia Yumeiho.

Cursul este destinat terapeutilor Yumeiho si celor care doresc sa se perfectioneze in terapia Yumeiho.

Cele 5 module ale cursului: I. Centura pelviana si membrele inferioare; II. Coloana vertebrala; III. Abdomenul (include si chiropractica viscerala rusa) ; IV. Centura scapulara si membrele superioare;   V. Diina Bics (gimnastica Yumeiho)

Acest curs contine: studiul procedeelor Yumeiho din tehnica de baza si al unor procedee complementare, studii de caz, elemente de anatomie practica, posturologie si patologie.

Intrebari la care veti gasi raspuns:

La ce serveste fiecare procedeu sau suita de procedee din tehnica de baza?

Care procedee ar fi cele mai eficiente, sau contraindicate, pentru o anumita situatie?

Care este cauza unei dureri aparute intr-o anumita zona a corpului? De cele mai multe ori cauza este in cu totul alta parte… dar in care? si mai ales, de ce??

Aceste intrebari si altele vor aparea din ce in ce mai des practicantilor de Yumeiho, mai ales celor care vor sa devina profesionisti.

Pentru a cunoaste raspunsul este nevoie intr-adevar de multa practica, dar si de intelegerea mecanismelor corpului uman, de intelegerea la modul practic a anatomiei si biomecanicii acestuia.

Specificul interactiv al cursului va duce la o intelegere mai buna a acestor aspecte, asa cum nu ati putea invata din carti si atlase, ci doar lucrand direct cu omul si experimentand pe propria persoana.

In aceste cursuri se vor aborda elemente de

  • Anatomie : proiectii, aplicatii practice pe partenerul de lucru si pe propria persoana. Fiecare grupa musculara va fi inteleasa la modul experential, inclusiv prin exercitii de stretching .
  • Posturologie: tipuri de postura; discutii si aplicatii pe cazuri concrete
  • Patologie: Afectiuni in care este utila aplicarea terapiei Yumeiho

 

Yumeiho. Hand made therapy!