Terapia Yumeiho. Cui i se adreseaza ?

Cui i se adreseaza terapia Yumeiho

Yumeiho se adreseaza in egala masura oamenilor activi si celor sedentari.

Pentru sportivi: forma optima, manifestarea potentialului fizic si mental maxim pentru performanta.

Pentru munca de birou: veti uita de durerile si limitarea de miscare aparute datorita sedentarismului si a solicitarii inegale a diferitelor segmente ale corpului. Puterea de concentrare va creste, la fel si calitatea somnului.

Pentru copii si adolescenti: dezvoltare armonioasa, tratarea deficientelor este mult mai usoara. E mai intelept sa previi decat sa tratezi, e mai usor sa modelezi in lut moale decat in lemn.

Pentru cei supusi unui stress de nivel ridicat: stare de relaxare profunda, linistirea si limpezirea mintii, capacitate decizionala imbunatatita,  cresterea calitatii somnului.

Pentru probleme de statica si dinamica: scolioze, cifoze, hiperlordoze, asimetrii de bazin, suferinte neurologice asociate, dureri de spate etc. In functie de stadiul afectiunilor, ameliorarea sau prevenirea agravarii sunt posibile, durerile diminuandu-se considerabil pana la disparitie.

Pentru diferite afectiuni articulare: discartoza, artroza vertebrala, coxartroza, discopatie, hernie de disc etc: echilibrul functional, restabilirea circulatiei si a tonusului muscular normal diminueaza simptomatologia, creeaza premizele refacerii sau, dupa caz incetineste evolutia bolii.

Pentru cei care doresc sa-si redefineasca arhitectura corpului si postura : vor fi mai drepti, mai inalti, mai armoniosi, mai flexibili.

Yumeiho este necesar tuturor – pentru ca sanatatea, starea de bine, linistea interioara si libertatea de miscare sunt nepretuite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Yumeiho. Hand made therapy!