Unde ne poti gasi
Strada Negustori nr. 7
Sector 2
Contactati-ne
+4 0752 060 197
Program
Luni - Vineri: 9AM - 9PM
Email
centruldeyumeiho@gmail.com

16-21 octombrie 2020

Cursul va fi sustinut de sensei Roxana Necula (5 DAN Yumeiho), instructor autorizat de Institutul International de Medicina Practica Preventiva din Japonia.

Cursul se va desfasura conform reglementarilor oficiale, in conditiile pandemiei Covid 19.

Despre automasajul Yumeiho

Avand scopul de a te ingriji, de a mentine o buna sanatate si chiar de a te trata fara a fi dependent de un terapeut, Automasajul este adaptat dupa metoda terapeutica Yumeiho.

Vei invata ce sa faci ca sa devii mai relaxat, flexibil si cu o stare buna de sanatate, sa iti cunosti corpul si sa ii maresti performantele.

Automasajul Yumeiho este forma de ingrijire cea mai simpla si una dintre cele mai eficiente este : detensioneaza, aduce starea de bine, amelioreaza starea de sanatate, si mai mult, te reconecteaza cu tine.

Vei scapa de durerile de spate, de durerile de cap, de insomnii, si vei avea surpriza sa fii rasplatit cu stare de liniste, de bine, de bucurie si cu minte limpede.

Despre gimnatica terapeutica Yumeiho

Este o gimnastica de autoantrenare ce are la baza terapia Yumeiho, ambele create de Osensei Masayuki Saionji.

Contine 48 de miscari pentru exersarea intregului organism

Este un complex de exercitii, stretching si mobilizari articulare care competeaza si ajuta la mentinerea efectelor terapiei Yumeiho fiind extrem de eficienta pentru marirea flexibilitatii corpului, ameliorarea durerilor si mentinerea unui tonus exceptional.

Pentru ca unele procedee au un grad mare de dificultate, vom invata sa adaptam aceasta gimnastica diferitelor patologii, facand-o astfel parte din tratament pentru castigarea unei bune posturi si stari de sanatate.

Ce vom studia?

  • metoda de masaj Yumeiho autoaplicata pe intreg corpul
  • gimnastica terapeutica Yumeiho, adaptata nevoilor si posibilitatilor fiecarui participant
  • care este tiparul postural al fiecarui participant. Fiecare participant va primi un protocol-ghid adaptat posturii si afectiunilor proprii
  • elemente de anatomie si patologie prin prezentare PowerPoint, pentru a intelege modul de aplicare al automasajului si gimnasticii Yumeiho

Înscriere

Dupa stabilirea datei cursului, se considera confirmata participarea in momentul achitarii integrale a taxei de curs.  Locurile sunt limitate.

Costuri:

1500 lei pentru incepatori

900 lei pentru practicantii Yumeiho (detinatori ai diplomei de Yumeiho, cel putin gradul 1)

Se acorda reduceri:

10%  grupurilor de cel putin 3 persoane (incepatori); studentilor cu varsta maxima 25 ani; rudelor de gradul 1 (sot-sotie, parinte-copil aflat in intretinere) care vin impreuna la cursul de incepatori.

Certificate de absolvire

Cursantii vor primi certificate de absolvire a cursului eliberate de Centrul de Yumeiho®

Pentru informatii si inscrieri:

tel.  0752.060.197

email: centruldeyumeiho@gmail.com