Unde ne poti gasi
Strada Negustori nr. 7
Bucuresti, sector 2
Contactati-ne
+4 0752 060 197
Program
Luni - Vineri: 9AM - 9PM
Email
centruldeyumeiho@gmail.com
Cursul va fi sustinut de Roxana Necula sensei, 5 DAN Yumeiho, instructor autorizat de Centrul de Yumeiho din Japonia, cu mai mult de 20 de ani experiență în câmpul terapiilor manuale, de 14 ani instructor Yumeiho și sute de persoane instruite în aceasta artă.
***

Yumeiho, una dintre cele mai eficiente terapii manuale, este o metoda excepțională prin care se tratează postura, dezechilibrele corpului, probleme mio-fasciale și articulare, disfuncții ale organelor. Remodelează corpul printr-un masaj al țesuturilor profunde și prin reposturare.

Yumeiho este terapia perfectă pentru durerile de spate și pentru toate afecțiunile cu componentǎ posturală.
***
Programul și costul cursului

Gradul 1: 11-20 octombrie,

6 zile, în intervalul orar 16.00 – 21.00. Zile de curs: 11-13 și 18-20 octombrie 2024

Investiție: 3000 lei

Prețul cursului nu include costul diplomei japoneze de gradul 1, echivalentul a 100 USD.

Gradul 2: 10 ianuarie – 2 februarie

9 zile, în intervalul orar 16.00 – 21.00.

Investiție: 5000 lei pentru plata completă, realizată până la data de 1 decembrie 2024

                   sau 6000 lei, dacǎ plata este realizatǎ după 1 decembrie

Prețul cursului nu include costul diplomei japoneze de grad 2 (echivalentul a 200 USD). Aceasta poate fi achitată separat, după absolvirea examenului de grad 2.

Cei care participa la curs pentru a doua oară (stagiu de perfectionare) au reducere de 50% din valoarea cursului.

 

Înscriere

Se consideră confirmată participarea în momentul achitării taxei de curs pentru gradul 1.

La înscriere se primește suportul de curs. Locurile sunt limitate.

 

Certificate de absolvire

Cursanții vor primi CERTIFICATE DE ABSOVIRE a cursului eliberate de Centrul de Yumeiho și DIPLOME din partea Institutului Internațional de Practică Medicală Preventivă din Japonia. 

Diploma de grad 2 se obține în urma trecerii examenului de grad 2 Yumeiho. 

Ce veți învăța?

Pe parcursul celor 2 grade vor fi predate cele 100 de procedee din tehnica de bază Yumeiho, acestea constând în tehnici de masaj terapeutic specific terapiei Yumeiho, elemente de stretching, gimnastică pasivă și manipulări osteoarticulare (manipulările pe parcursul celor doua grade, fracționat).

Yumeiho poate fi aplicat ca un masaj excepțional, cu efecte de relaxare de durată, sau ca o terapie complexă, preventivă și curativă. Poate fi aplicat pentru o stare de bine sau pentru a crește performanțele sportive, pentru recuperare, creșterea armonioasă a copiilor, în perioada gravidității, de asemenea pentru a crește flexibilitatea, a scăpa de dureri persistente și a îmbunătăți calitatea somnului.

CURSURILE DE TERAPIE YUMEIHO PREDATE DE ROXANA NECULA SENSEI SUNT STRUCTURATE IN MAI MULTE MODULE: DE INITIERE, PERFECTIONARE SI SPECIALIZARE IN DIFERITE PATOLOGII. În acest fel, fiecare participant poate accede la nivelul de performanta dorit, fie ca dorește sa isi ajute persoanele apropiate, fie ca vrea sa devină un terapeut profesionist.

Metoda de lucru
masaj japonez, gimnastica pasiva și manipulări osteoarticulare.
*****
Cui se adresează cursul?

Cursul este dedicat celor care își doresc să se specializeze în aceasta terapie japoneză, fie că au sau nu pregătire prealabilă.

La finalul cursului veți putea realiza o terapie excelentă sa, după caz, un masaj excepțional cu efecte terapeutice surprinzătoare. Învățarea practică va face ca noțiunile și tehnicile predate să fie foarte bine asimilate, astfel încât veți putea să aveți clienți imediat după terminarea cursului.

Dacă sunteți kinetoterapeut, acest curs vă va ajuta să puteți fi mult mai eficient în terapiile efectuate, să aveți o înțelegere a corpului mult aprofundată, să dispuneți de instrumente de lucru de mare performanță.

Acest curs este potrivit ție dacă te pasionează terapeutica sau pur si simplu vrei sa aduci o stare de bine celor din jurul tau. 

***

Pentru informații și înscrieri:

tel. 0752.060.197

email: centruldeyumeiho@gmail.com