Unde ne poti gasi
Strada Negustori nr. 7
Bucuresti, sector 2
Contactati-ne
+4 0752 060 197
Program
Luni - Vineri: 9AM - 9PM
Email
centruldeyumeiho@gmail.com

Program: 

Gradul 1: 6-15 octombrie 2023, in zilele 6-8 si 13-15 octombrie

Gradul 2: perioada va fi anuntata in curand

Costuri pentru cursul de grad 1

2000 lei cu inscriere pana la 1 septembrie

2500 lei cu inscriere dupa 10 septembrie

Pretul include costul diplomei japoneze de gradul 1, echivalentul a 100 USD.

Pentru cei care au mai parcurs cursurile și doresc sa participe pentru perfecționarea tehnicii, reducerea este de 50% din prețul cursului, fiind considerat stagiu de perfecționare.

Cine vă va ghida?

Cursul va fi sustinut de Roxana Necula sensei, 5 DAN Yumeiho, instructor autorizat de Centrul de Yumeiho din Japonia, cu mai mult de 20 de ani experiență în câmpul terapiilor manuale, de 14 ani instructor Yumeiho și sute de persoane instruite în aceasta artă.

Instructor asistent: Nicolae Prip, 4 DAN Yumeiho.

 

Înscriere

Se consideră confirmată participarea în momentul achitării avansului pentru gradul 1 (1500 lei).

La înscriere se primește suportul de curs. Locurile sunt limitate.

 

Certificate de absolvire

Cursanții vor primi certificate de absolvire a cursului eliberate de Centrul de Yumeiho și DIPLOME din partea Institutului Internațional de Practică Medicală Preventivă din Japonia. 

Diploma de grad 2 se obține în urma trecerii examenului de grad 2 Yumeiho. 

Ce veți învăța?

Pe parcursul celor 2 grade vor fi predate cele 100 de procedee din tehnica de bază Yumeiho, acestea constând în tehnici de masaj terapeutic specific terapiei Yumeiho, elemente de stretching, gimnastică pasivă și manipulări osteoarticulare (manipulările vor fi predate începand de la gradul 2).

Yumeiho poate fi aplicat ca un masaj excepțional, cu efecte de relaxare de durată, sau ca o terapie complexă, preventivă și curativă. Poate fi aplicat pentru o stare de bine sau pentru a crește performanțele sportive, pentru recuperare, creșterea armonioasă a copiilor, în perioada gravidității, de asemenea pentru a crește flexibilitatea, a scăpa de dureri persistente și a îmbunătăți calitatea somnului.

Cui se adresează cursul?

Pot să se înscrie la curs toți cei care își doresc să se specializeze în aceasta terapie japoneză, fie că au sau nu pregătire prealabilă.

La finalul cursului veți putea realiza o terapie excelentă sa, după caz, un masaj excepțional cu efecte terapeutice surprinzătoare. Învățarea practică va face ca noțiunile și tehnicile predate să fie foarte bine asimilate, astfel încât veți putea să aveți clienți imediat după terminarea cursului.

Dacă sunteți kinetoterapeuți, acest curs vă va ajuta să puteți fi mult mai eficienți în terapiile efectuate, să aveți o înțelegere a corpului mult aprofundată, să dispuneți de instrumente de lucru de mare performanță.

Metoda de lucru: masaj japonez și manipulări osteoarticulare.
Yumeiho este terapia perfectă pentru durerile de spate, și mult mai mult decât atât, o metodă excepțională prin care se tratează postura, dezechilibrele corpului, probleme mio-fasciale și articulare, disfuncții ale organelor. Remodelează corpul printr-un masaj al țesuturilor profunde și prin reposturare.

Pentru informații și înscrieri:

tel. 0752.060.197 (Roxana Necula sensei)

email: centruldeyumeiho@gmail.com