Unde ne poti gasi
Strada Negustori nr. 7
Bucuresti, sector 2
Contactati-ne
+4 0752 060 197
Program
Luni - Vineri: 9AM - 9PM
Email
centruldeyumeiho@gmail.com

Despre plamani, respiratie si terapia Yumeiho

O noua functie a plamanilor a fost descoperita: aceea de a produce plachete, elemente sanguine cu rol important in fenomenele coagularii sangelui si ale inflamatiei.

Pana de curand se credea ca rolul acesta il are maduva osoasa, dar se pare ca plamanii sunt cei care asigura mai mult de 50% din productia totala de plachete (trombocite).

http://www.sciencealert.com/an-unexpected-new-lung-function-has-been-discovered-and-it-could-disrupt-decades-of-scientific-thought

Asadar, cu atat mai importanta este ingrijirea bunei functionari a plamanilor.

Prin TERAPIA YUMEIHO capacitatea respiratorie poate fi imbunatatita spectaculos de mult, si astfel toate functiile plamanilor.

Studiile realizate de catre Marian Sarbu (4 DAN Yumeiho, Centrul de Yumeiho Bucuresti) cu aparatura specializata, pe sportivi, au aratat o crestere a capacitatii respiratorii cu pana la 24%, rezultat care are efect direct asupra calitatii vietii, sanatatii si performantelor.

Iar cand vorbim de performanta intelegem nu doar performantele sportive, ci de orice natura, pentru toate categoriile de oameni: performantele in munca de zi cu zi, performante intelectuale, in activitatile casnice si chiar si in viata intima.

Asadar, nu numai ca putem respira liber, ci chiar si sangele nostru va curge mai cu viata dupa Yumeiho!

Vom reveni cu informatii mai detaliate.

Roxana Necula, 5DAN Yumeiho

Marian Sarbu, 4 DAN Yumeiho