Unde ne poti gasi
Strada Negustori nr. 7
Sector 2
Contactati-ne
+4 0752 060 197
Program
Luni - Vineri: 9AM - 9PM
Email
centruldeyumeiho@gmail.com

Indicatii si contraindicatii

În acest sistem nu există conceptul de „boală”, ci doar de dereglare funcțională. Metoda prezinta interes practic pentru oricine, atat pentru suferinzi cat si pentru persoanele sanatoase. Este una dintre modalitățile prin care se rezolva problemele de sanatate și se previne aparitia bolilor.

Indicatii: colecistită, pancreatită, congestie hepatică, hepatoză, bronșită, ulcere gastrice, colita, constipatie cronica, fenomene congestie la nivelul rinichilor, staza venoasa la nivelul pelvisului, tulburări cardiace ușoare, boli tiroidiene, litiază renala și biliară, varice, dureri de spate, etc..

Lista de indicații este mare, dar există si cateva contraindicații (in special starile acute si care reprezinta urgente medicale, hemofilia, etc)

Sistemul isi poate găsi aplicabilitatea si în izolarea pe termen lung a omului (calatorii in spațiu, cercetari polare, supravietuire in situatii extreme).

În practica sportiva este utilizat pentru a îmbunătăți performanțele atletice, pentru a creste rezistenta sistemului osteo-muscular si rezistenta la stres.