Unde ne poti gasi
Strada Negustori nr. 7
Bucuresti, sector 2
Contactati-ne
+4 0752 060 197
Program
Luni - Vineri: 9AM - 9PM
Email
centruldeyumeiho@gmail.com

Istoricul terapiei Yumeiho

Tehnicile si procedeele speciale de masaj precum si celelalte aplicatii terapeutice manuale incluse in practica Yumeiho® derivă din elemente ale medicinii traditionale Chineze (cum ar fi practica ancestrala Zheng Ti Fa – aplicatii terapeutice manuale practicate in cadrul cunoscutei manastiri SHAO-LIN) si Japoneze (tehnicile Seitai, Shiatsu, etc.).

SHUICHI OHNO, maestru japonez de Anma si Seitai Taiso, a studiat timp indelungat metodele terapeutice manuale Chineze. In anul 1948 maestrul introduce aceste metode in practica si instruirea din Dojo-ul său din Japonia.

Maestrul dr. SAIONJI MASAYUKI, elev al maestrului OHNO, a studiat peste 20 de ani diverse practici terapeutice traditionale extrem orientale. In consecinta sistematizarii si perfectionarii acestora a fost creata TERAPIA YUMEIHO, numele complet fiind KOTSUBAN YUMEIHO TAISO. De asemenea se mai poate intalni si cu numele de YUMEIHO – DO.

Maestrul dr. Saionji Masayuki este considerat fondatorul terapiei Yumeiho.

Terapia YUMEIHO este raspandită la nivel international prin intermediul INSTITUTULUI INTERNATIONAL DE MEDICINA PREVENTIVA PRACTICA din JAPONIA.

Terapia Yumeiho se practica in peste 30 de tari, in cadrul a diverse centre medicale, cabinete private, clinici, centre de recuperare medicală sau institutii de cercetare medicala in cadrul cărora experienta clinică si investigatiile efectuate prin metode stiintifice au dovedit complexitatea si multitudinea efectelor benefice ale terapiei.