Unde ne poti gasi
Strada Negustori nr. 7
Bucuresti, sector 2
Contactati-ne
+4 0752 060 197
Program
Luni - Vineri: 9AM - 9PM
Email
centruldeyumeiho@gmail.com

TERAPIA YUMEIHO

Yumeiho® este o terapie tradițională japoneză pentru redresarea posturii, a simetriei și libertății de mișcare a corpului.

Este terapia ideală pentru durerile de spate cu cauze variate: munca de birou, sedentarismul, sportul de performanță etc.

***

METODA DE LUCRU
Yumeiho îmbină procedee tradiționale chino-japoneze de masaj terapeutic, stretching, punctoterapie, gimnastică mio-articulară pasivă și manipulări osteo-articulare.

Tehnica de bază conține 100 de procedee de bază care se aplica pe întreg corpul, urmărind obținerea echilibrului funcțional al organismului. Pe lângă tehnica de bază exista mai multe tehnici complementare, care permit adaptarea la orice situație particulară.

 

 

 

Un terapeut cu experiență, minim gradul 3 Yumeiho, va personaliza tratamentul: va selecta procedeele necesare și le va aplica adaptat, ținand cont de analiza posturală, de patologiile existente, de varstă, de starea generala etc.

Fiecare tratament este unic, așa cum fiecare pacient în parte este unic.

***

Starea de sănătate depinde de starea de echilibru în care ne aflăm: postural, emoțional, energetic și sufletesc. Yumeiho are efect holistic, rezultatul fiind îmbunătățirea calității vieții în toate sectoarele ei.

Din punct de vedere medical, terapia urmărește redresarea posturii, a poziției centrului de greutate, a echilibrului centurii pelviene și a coloanei vertebrale. Prin Yumeiho sunt eliminate sau ameliorate o gamă largă de tulburări care generează îmbolnăviri acute și suferințe cronice.

 

 

 

ARTICOLE DESPRE YUMEIHO: