Unde ne poti gasi
Strada Negustori nr. 7
Bucuresti, sector 2
Contactati-ne
+4 0752 060 197
Program
Luni - Vineri: 9AM - 9PM
Email
centruldeyumeiho@gmail.com

Cui se adreseaza terapia Yumeiho?

Daca iti doresti sa ajungi in forma optima, sa fii performant in ceea ce faci, sa te misti liber si nestingherit de durerile de spate care te ingreuneaza zi de zi, atunci terapia Yumeiho va deveni partenerul sanatatii tale.

Yumeiho se adreseaza in egala masura oamenilor activi si celor sedentari.

Pentru munca de birou: veti uita de durerile si limitarea de miscare aparute datorita sedentarismului si a solicitarii inegale a diferitelor segmente ale corpului. Puterea de concentrare va creste, la fel si calitatea somnului.

Pentru sportivi: forma optima, capacitate respiratorie remarcabil crescuta, manifestarea potentialului fizic si mental maxim pentru performanta.

Pentru copii si adolescenti: dezvoltare armonioasa; in cazul lor, tratarea deficientelor este mult mai usoara. E mai usor sa previi decat sa tratezi, e mai intelept sa modelezi un corp in formare care va ajunge astfel un adult sanatos, decat sa depui eforturi sa repari ceea ce a fost deja afectat.

Pentru cei supusi unui stres de nivel ridicat: stare de relaxare profunda, linistirea si limpezirea mintii, capacitate decizionala imbunatatita, cresterea calitatii somnului.

Pentru probleme de statica si dinamica: scolioze, cifoze, hiperlordoze, asimetrii de bazin, suferinte neurologice asociate, dureri de spate etc. In functie de stadiul afectiunilor, ameliorarea sau prevenirea agravarii sunt posibile, durerile diminuandu-se considerabil pana la disparitie.

Pentru diferite afectiuni articulare: discartoza, artroza vertebrala, coxartroza, discopatie, hernie de discetc: echilibrul functional, restabilirea circulatiei si a tonusului muscular normal diminueaza simptomatologia, creeaza premizele refacerii sau, dupa caz incetineste evolutia bolii.

Pentru cei care doresc sa-si redefineasca arhitectura corpului si postura: vor fi mai drepti, mai inalti, mai armoniosi, mai flexibili. Schema corporala se restructureaza datorita echilibrului postural, iar constienta propriului corp se imbunatateste datorita metodologiei de lucru, care presupune prelucrarea intregului corp prin masajul specific, de profunzime.

Yumeiho este necesar tuturor – pentru ca sanatatea, starea de bine, linistea interioara si libertatea de miscare sunt nepretuite.