Unde ne poti gasi
Strada Negustori nr. 7
Sector 2
Contactati-ne
+4 0752 060 197
Program
Luni - Vineri: 9AM - 9PM
Email
centruldeyumeiho@gmail.com

Despre terapia Yumeiho, pe scurt

Terapia Yumeiho este o terapie tradiționala japoneza, o terapie nouă și veche în același timp: este un mod modern de tratament bazat pe metode foarte vechi.
In Yumeiho vorbim despre legătura dintre problemele de sanatate si problemele posturale, dar ceea ce este mai important, le si tratam cu această terapie manuală uimitoare.
Știm cu toții despre dureri de spate, gât, șold sau genunchi, despre scolioză, cifoza si leziuni ale discurilor intervertebrale. Acestea sunt problemele obisnuite ale timpului nostru. Hernia de disc este o boala directorala, se spune. Durerea de spate este cea mai des intalnita durere: peste 90% dintre oameni experimentează cel puțin o dată in viata durerea severă de spate.
Probabil că majoritatea știți despre asta pentru că ati trecut prin asa ceva.
Un lucru este sigur: pentru a fi sănătos, corpul are nevoie de mișcare, de mișcare liberă.
Deoarece indiferent de cât de sănătos mâncam, dacă nu ne miscam, începem să „ruginim”, începem să simțim rigiditatea, circulația sângelui se înrăutățește și începem, puțin câte puțin, să ne îmbolnăvim.
Pentru a fi liberi in miscari e nevoie să avem un corp armonios și flexibil, mușchi relaxati și un bun aliniament al corpului, iar asta înseamnă că trebuie să avem o postura bună.
Yumeiho Seitai Do este cheia unei posturi bune și a unei vieți fără dureri de spate, a unei vieți sănătoase.
Tratamentele de tip Seitai (metode manuale prin care se urmareste punerea corpului în aliniament, in armonie, pornind de la pelvis) sunt un mod traditional de tratament ale japonezilor, acestia avand obiceiul de a merge de cateva ori pe saptamana la terapeut, reusind astfel sa isi mentina corpul si mintea in armonie pana la varste inaintate.
Bineînțeles că tratăm și coloana vertebrală, dar pelvisul este baza ei și dacă pelvisul este dezechilibrat, afectează coloana vertebrală.
În concluzie, lucrăm asupra întregului corp pentru a recâștiga echilibrul, simetria, armonia, starea de relaxare profundă și pentru a trezi puterea naturală de auto-vindecare prin marirea vitalității.
Această terapie funcționează pe diferite nivele:
– nivelul fizic: mușchii, fasciile, articulațiile, postura
– nivelul emoțional
– nivelul energetic
Yumeiho respectă toate principiile medicinei tradiționale chineze și japoneze, actionand inclusiv pe meridianele energetice ale corpului, acesta beneficiind de un „restart” complet.

Necula Roxana, 5 Dan Yumeiho