Unde ne poti gasi
Strada Negustori nr. 7
Sector 2
Contactati-ne
+4 0752 060 197
Program
Luni - Vineri: 9AM - 9PM
Email
centruldeyumeiho@gmail.com

Principiile terapiei / Cauzele imbolnavirilor si modalitatea de lucru

Cauzele cele mai frecvente ale starilor patologice sunt: staza venoasă și limfatică, spasmele si prolapsul organelor interne. Masajul visceral face posibilă eliminarea eficientă a acestor patologii.

În timpul tratamentului, specialistul aplica presiuni asupra organelor bolnave, in anumite directii si în conformitate cu anumite legi.

Rezultatul este redresarea și normalizarea functiilor organelor, cu un efect benefic asupra stării de sănătate în general, creșterea speranței de viață si optimizarea starii psiho-emoționale.

***

La nivelul fiecarui organ bolnav sunt prezente de obicei afectarea fibrelor nervoase si spasmul vascular, de regula nu există nicio boală fără aceste tulburari.

Ca urmare a stazei venoase și limfatice apar: lipsa oxigenului, a nutrienților, drenajul defectuos al produsilor de metabolism, toate acestea favorizand dezvoltarea microflorei patogene si auto-otrăvirea celulelor. Afectarea capilarelor este adesea cauza principala a multor boli.

Eliminarea stazei venoase și limfatice din organe și din spațiile dintre acestea duce la normalizarea funcțiilor acestor organe și redresarea întregului organism, fără utilizarea medicamentelor sau cu utilizarea acestora in cantitati minime. Terapia manuala viscerala imbunatateste circulatia sangelui si a limfei nu numai în abdomen, ci si la nivelul intregului corp (torace, cap, maini si picioare).

Actiunea asupra organelor interne si a spatiilor dintre acestea se face în conformitate cu „legi” ale deplasarii acestora în direcția buna, vizand repozitionarea corecta a acestora. Masajul visceral se aplica numai pe baza de indicații și contraindicații, in colaborare cu medical curant, după consultarea pacientului, palparea și stabilirea diagnosticului.

***

Sa luam in considerare boli dificil de tratat, cum este osteoartrita. Tratamentul medical clasic se efectuează fără a elimina, în opinia noastră, cauzele care stau la baza bolii – si anume, tulburările funcționale ale organelor interne. Astfel simptomele sunt ameliorate doar temporar, după un timp reaparand durerile și problemele mai vechi, boala avansand si cronicizandu-se. Masajul abdominal oferă o nouă perspectivă de combatere a osteoartritei.

 

 Îmbunătățirea starii organelor interne, eliminarea stresului din mușchii și fascii, toate acestea ajuta la ameliorarea simptomelor si la vindecarea pacientului. Terapia îi dă posibilitatea pacientului de a rezolva problemele organelor interne și de a preveni sau a opri procesul de degenerare a coloanei vertebrale. În plus, lucrul cu organele interne echilibreaza activitatea sistemului nervos vegetativ și a sistemului nervos central.

Până în prezent, masajul visceral este larg raspandit în multe țări cum ar fi America, Canada, Franța, Anglia, China, Filipine, etc.